Tuesday, March 9, 2010

Was Mädchen wollen

ahaha. still guna bahasa germany. :P

girls, and guys. just nak bagi sikit info.. dewi arjuna adelah gabungan name i dengan seorang lagi homo sapiens. heheh.

okay name i adelah aimy yasmin. ade kat facebook badge kat bawah tu. add lah kalau nak add. hehe

i guna nama dewi arjuna sebab i ada satu lagi blog yang guna nama aimy yasmin. so, i tanak serabutkan belog yang tu. that's why i buat blog baru khas untuk jual2 shawls etc. so, if korang dapat email/mesej yang ada nama yasmin, jangan terkezut la pulak.. huehue itu name i lahh.

oke. tengs sebab membace. :)

gudnite! :)

2 comments:

Ms.Independant said...

hehehe.
patot macam familier je name aimy yasmin tuh...

:)

dewi arjuna said...

heeee. tu la.. bg info sket.. :P

 

Blog Template by YummyLolly.com
Sponsored by Free Web Space